Pottholmen / Anna Fischerströms gata 9

Anna Fischerströms gata 9

78 kvm

3 rum

Utgångspris: 2 995 000 kr
 

Budgivning

Budgivningen har ej startat. Kontakta mäklaren för att lägga bud.

Utgångspris

2 995 000 kr
 

Visningar

Torsdag 8/12 kl 16:00 - 17:00
FÖRSTA VISNNINGSTILLFÄLLET! Boka in dig genom mäklarens hemsida.
Visningsanmälan
 

Detaljer

 • Rumsbeskrivning
  Hall
  Här möts vi av en välkomnande hall med praktiska garderober direkt till höger. Vita LED-spotlights och vit/grå klinker på golvet som sedan bryts av med den vitlackerade ekparketten som följer resten av lägenheten.
  Sovrum 1
  Från entrén ligger det första sovrummet som vetter mot den lugna gården. Här finns praktisk förvaring i garderob och plats för enkelsäng med tillhörande nattduksbord och ett skrivbord mot fönstret, om så önskas. Väggarna är målade i en varmgrå ton som tillsammans med det vitlackerade trägolvet ger en härlig värme till rummet.
  Kök/Matplats
  Den dova färgsättningen syns även i det L-formade köket med släta fronter i HTH:s kulör "lera" och vita väggar. Fronterna har kombinerats fint ihop med matchande vita kakelplattor ovan den marmorerade bänkskivan i komponisten för ett stilrent uttryck. I denna delen av köket finns spishäll, fläkt och integrerad diskmaskin i anslutning till vasken. Väggen mot badrummet är täckt med högskåp, hel kyl och frys samt varmluftsugn och micro i pelare. Bjud över familj och vänner, laga en god middag och njut av sällskapet vid det stora middagsbordet i köket eller varför inte på den stora inglasade balkongen i söderläge!
  Sovrum 2
  Från köket nås det största sovrummet om 13 kvm med fönster mot gården. Gott om plats för dubbelsäng i kombination av två sängbord, här finns även hel vägg täckt av skjutdörrsgarderober som erbjuder gott om förvaringsutrymme.
  Badrum
  Vidare in i korridoren mot vardagsrummet till höger ligger badrummet som även detta går i den skandinaviska tonen med kulörer i vitt, beige och blond ek. Vita stora kakelplattor på väggarna i kombination med beiga klinkerplattor på golvet. Badrummet erbjuder WC, tvättställ med kommod, duschhörna med takdusch och vikbara duschväggar i glas, handdukstork och spegel med inbyggd belysning. Utmed väggen mot köket ryms tvättavdelningen med tvättmaskin och torktumlare.
  Förråd
  Rakt fram från badrummet nås lägenhetens förråd om 3 kvadratmeter, extremt praktiskt med förrådet i den egna lägenheten!
  WC
  Efter förrådet, vidare in i korridoren ligger lägenhetens gäst-WC. Ytan har vita väggar och mörkgrått klinker på golvet. Utrustat med WC, tvättställ och kommod.
  Vardagsrum
  Vidare öppnar lägenheten upp med ett stort vardagsrum där ljuset flödar in genom det stora fönsterpartiet och du blickar du ut över vattnets skådespel och solens nedgång mot Långöbron. Här erbjuds gott om plats för soffa med tillhörande soffbord och mediamöbel och en liten läshörna, om så önskas! Genom den helglasade altandörren nås den öppna balkongen - en favoritplats på sommarhalvåret!
 • Byggnad
  Byggnadstyp
  Flerfamiljshus
  Byggnadsår
  2022
  Fönster
  Isolerglas
  Uppvärmning
  Fjärrvärme
  Ventilation
  Mekanisk till- och frånluft med värmeåtervinning.
  Energideklaration
  Ej utförd
 • Förening
  Namn
  Brf Styrmannen i Karlskrona
  Allmänt om föreningen
  Brf Styrmannen byggs som ett u-format flerbostadshus på sju våningar, med totalt 71 bostadsrätter. I föreningen ingår också två lokaler för verksamheter i gatuplan. Lägenheternas storlekar varierar från 1-4 rum och kök och från 33-97 kvm. Utformningen av huset och den smarta placeringen av lägenheterna gör att de allra flesta kommer att kunna ta del av den härliga utsikten mot vattnet.
  Organisationsform
  Bostadsrätt
  Typ
  Äkta bostadsrättsförening
  Parkering
  Parkering sker i parkeringshus i kvarteret öster om fastigheten. Parkeringshuset kommer att uppföras av Karlskrona kommun och byggnationen är planerad att påbörjas 2020. Fram till dess att parkeringshuset är färdigställt kommer Karlskrona Kommun inom detaljplaneområdet att tillhandahålla markparkeringsplatser i den omfattning som parkeringsnormen anger. Cykelparkering finns i särskilda cykelrum på entréplan samt på kvarterets innergård. Samtliga lägenhetsinnehavare och verksamhetsutövare är under de tio första åren efter färdigställandet anslutna till bilpoolsverksamhet, till denna följer även medlemskap i cykelpool
  Gård
  Innergården planteras med perenner, buskar och träd. Gångar beläggs med betongmarksten och grus/hoppstenar. På innergården kommer det också finnas tralldäck, cykelparkering, pergolaram och olika varianter av sittplatser. Uteplatser mot innergården utförs med betongmarksten och/ eller trätrall som omgärdas av planteringar och/eller skärmar.
  Överlåtelseavgift
  1 208 kr betalas av säljare
  Pantsättningsavgift
  483 kr
  Juridisk person
  Ej angiven
  Marken
  Föreningen äger marken
  Delat ägarskap
  Ej angivet
 • Lägenhet
  Upplåtelseform
  Bostadsrätt
  Lgh nummer
  B1201
  Boarea
  78 kvm
  Areakälla
  Enligt upplåtelseavtal
  Avgift
  6 091 kr/mån I månadsavgiften ingår värme. Individuell mätning av kall- varmvatten och hushållsel.
  Andel i föreningen
  1,5776%
  Total driftskostnad
  1 554 kr/mån
  Elförbrukning: 0 kWh
  Övrigt: 1 554 kr/mån
  Kommentar
  Schablon på driftkostnaderna per månad.
  Övrigt
  Förråd finns i lägenheten.
 • Balkong & parkering
  Dubbla balkonger, en inglasad i söderläge och en öppen i norrläge.

  Parkering

  400 kr i månaden. Parkeringshuset kommer att uppföras av Karlskrona kommun och byggnationen är planerad att påbörjas 2023/24. Fram till dess att parkeringshuset är färdigställt kommer Karlskrona Kommun inom detaljplaneområdet att tillhandahålla markparkeringsplatser i den omfattning som parkeringsnormen anger. Cykelparkering finns i särskilda cykelrum på entréplan samt på kvarterets innergård. Samtliga lägenhetsinnehavare och verksamhetsutövare är under de tio första åren efter färdigställandet anslutna till bilpoolsverksamhet, till denna följer även medlemskap i cykelpool.
 • Övrigt
  2 års garanti på material och 5 års garanti på utfört arbete.
 • Allmänt

  Text brf

 

Fakta

Pris
2 995 000 kr
Adress
Anna Fischerströms gata 9
Bostadstyp
Bostadsrätt
Rum
3 rok
Boarea
78 kvm
Våning
2 av 6
Hiss
Ja
Avgift
6 091 kr/mån
Byggår
2022
Utgångspris:
2 995 000 kr
Här har ingenting lämnats åt slumpen!
Här har ingenting lämnats åt slumpen! Mer havsnära än så här blir det inte. Denna genomgångstrea har påkostade och noggrant utvalda material, dubbla balkonger, extra WC och sjöutsikt! En inglasad balkong OCH en öppen balkong där du blickar ut över vattnets skådespel, båtar som färdas fram över vågorna och solens nedgång mot Långö-bron. Lägenhetens färgsättning går i en skandinavisk ton med bas i nedtonade och jordnära färgval, vitlackerade trägolv som följer hela lägenheten i kombination med sten och generösa ljusflöden. Stilrent och exklusivt kök med fronter i en mörkare beige kulör med plats för det stora matbordet. Önskas fördrinken eller middagen utomhus? Åt söder ligger den stora balkongen som är helt inklädd i glasväggar. Här bor du med havet ett par steg utanför dörren. Det havsnära läget är perfekt för den som uppskattar ett spontandopp eller avkopplande promenader längst kajkanten. Visning 2022-12-08 kl 16:00-17:00. Boka in dig genom mäklarens hemsida.

Karta

Visningsanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Intressesanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi! Vi värderar er bostad inom 24H

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Kontakta oss så återkommer vi inom kort! Vi värderar er bostad inom 24H

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Louise L

Nyfiken på tjuvkik objekt?

Fyll i dina uppgifter och din fråga nedan och skicka så återkommer vi!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Louise L

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!