Långö / Arkitektgatan 2C

Arkitektgatan 2C

53 kvm

2 rum

Utgångspris: 1 595 000 kr
 

Budgivning

Budgivningen har ej startat. Kontakta mäklaren för att lägga bud.

Utgångspris

1 595 000 kr
 

Visningar

Måndag 25/9 kl 16:00 - 16:30
Bokad visning, vänligen boka in dig genom mäklarens hemsida.
Tisdag 3/10 kl 16:00 - 16:30
Bokad visning, vänligen boka in dig genom mäklarens hemsida.
Visningsanmälan
 

Detaljer

 • Rumsbeskrivning
  Hall
  Genom ytterdörren välkomnas man in till en trevlig och ljus hallmiljö med ljust laminatgolv och gråa väggar. Plats för avhängning av ytterkläder direkt innanför dörren och i garderober till höger. Rakt fram finns en dessutom en stor klädkammare.
  Badrum
  Helkaklat badrum från stambytet 2003. Med beige kakel och klinker med dekorrand. Badrummet är utrustat med vägghängd WC, handfat, kommod, spegellampetter med belysning, handdukstork, duschhörna, tvättmaskin Och golvvärme.
  Sovrum
  Avskilt från resten av lägenheten ligger det väl tilltagna sovrummet som erbjuder gott om plats för både dubbelsäng med tillhörande nattduksbord och förvaring i platsbyggd garderob. Fönster i söderläge med utsikt över vatten och grönska. Gråa väggar och laminatgolv
  Kök
  Det ljusa golvet i hallen fortsätter sedan in i det stilrena köket. Med gråa luckor som kombinerats fint ihop med vita stora kakelplattor på väggen ovan en träfärgad bänkskiva. Köket är utrustat med induktionshäll, fläkt, ugn, integrerad diskmaskin samt kyl/ frys. Köket rymmer även matplats för fyra personer. Vita väggar och en tapetserad vägg vid matplatsen.
  Vardagsrum
  Vidare öppnar lägenheten upp med ett stort och luftigt vardagsrum med fönster i söderläge och fin utsikt. I vardagsrummet finns gott om plats för större soffgrupp och arbetsplats om så önskas. Härifrån nås även den inglasade balkongen i perfekt solläge! Mörkt laminatgolv, vita väggar.
 • Byggnad
  Byggnadstyp
  Flerbostadshus
  Byggnadsår
  1953
  Uppvärmning
  Fjärrvärme
  Ventilation
  Självdrag
  Energideklarerades
  2022-02-11
  Energideklaration
  Utförd
  Energiklass
  E
  Energiprestanda
  150 kWh/m² och år
 • Förening
  Namn
  Riksbyggen BRF Lärkträdet
  Allmänt om föreningen
  Bostadsrättsföreningen Lärkträdet registrerades år 1953. Föreningen äger fastigheten Lärkträdet 2. På fastigheterna finns 6 byggnader med totalt 229 lägenheter. Cykelförråd finns, övernattningslägenhet. Förråd: Varje bostadsrätt har tillgång till ett förråd och en så kallad matkällare i källarplanet i respektive huskropp. Undantaget ettor, med kokvrå, som endast har ett förråd. Ett fåtal extra förrådsutrymmen, som inte ingår i bostadsrätten, finns att hyra. Vid intresse, kontakta vicevärden för placering i kölista. Tvättstuga: Bostadsrättsföreningen har totalt 7 stycken tvättstugor, ett i varje höghus och fyra i låghusdelen. Tvättstugorna består av två 2 stycken tvättmaskiner i varje utrymme, bortsett från tvättstugan Arkitektgatan 2 A-B, som har en 1 tvättmaskin. Torktumlare finns i varje tvättstuga. Torkrum och mangelrum, med tillhörande strykjärn, finns i tvättstugornas närområde. Tvättkolven skall vara märkt med lägenhetsnummer. Ekonomisk förvaltning: Riksbyggen Som medlem i Brf Lärkträdet äger du rätt att hyra föreningens gästlägenhet som finns i markplanet på Arkitektgatan 4 A. Lägenheten består av ett rum och kök, toalett och duschutrymme. Sovplatserna är fyra och består av en bäddsoffa och en våningssäng. Täcken, filtar och kuddar ingår liksom porslin och köksredskap. Föreningen har även en hobbylokal som kan nyttas kostnadsfritt, belägen i källarplanet mellan Arkitektgatan 4 D och 4 E. Det går även att hyra en festlokal i grannföreningen Brf Aspen på Byggmästaregatan 1. Miljöstationen finns i norra änden av Arkitektgatan (inledningen av gatan) och delas med Brf Aspen. Dörren till miljöstationen låses upp med en så kallad tagg, som medföljer vid försäljning/köp av bostadsrätt.
  Organisationsform
  Bostadsrätt
  Typ
  Äkta bostadsrättsförening
  Tv och Bredband
  Bredband: Samtliga lägenheter har förutom anslutning via telefonjack och Com Hems uttag möjlighet att ansluta till internet via höghastighetsfiber. Via Karlskronaporten kan man välja mellan ett flertal leverantörer av olika tjänster. Kabel-TV: Com Hem
  Parkering
  Här finns 12 garageplatser och 109 parkeringsplatser, alla avgiftsbelagda inom Brf. separat kö tillämpas. Av dessa är 9 stycken p-platser med elstolpar avsedda för bilens motorvärmare. En motorcykelparkering med plats för tre-fyra motordrivna tvåhjulingar finns också inom Brf.
  Renoveringar
  2003- Stambyte 2007- Säkerhetsdörrar 2010- Fjärrvärme 2012-2017 Balkongrenoveringar 2016- Stuprör 2017- Fönsterbleck 2016-2017 Termostater 2018- Fönsterbyte, låghusen 2019- Hissar 2019- Målning av trapphus 2019- Asfaltering 2020- Fönsterbyte
  Ekonomi
  Föreningen höjde årsavgiften med 2% år 2019 och 2% år 2020. Avgiften höjs med 1,5% fr o m september 2023.
  Överlåtelseavgift
  1 190 kr betalas av säljare
  Pantsättningsavgift
  479 kr
  Juridisk person
  Nej
  Marken
  Föreningen äger marken
  Delat ägarskap
  Föreningen tillåter delat ägarskap
  Information om månadsavgift
  I månadsavgiften ingår: • Värme och vatten • Sophantering • Kabel-TV från Com Hem • Bredband I månadsavgiften ingår inte: • Avgift för parkering, garage och extra förrådsutrymmen • Hushållsel
  Övriga utrymmen/byggnader
  Flera trevliga gemensamhetsutrymmen, såsom sällskapslokal, gästlägenhet (ligger i 4A), hobbyrum (ligger i 4D-E). Festlokal finns också att hyra!
 • Lägenhet
  Upplåtelseform
  Bostadsrätt
  Lgh nummer
  402
  Boarea
  53 kvm
  Areakälla
  Enligt lägenhetsförteckning
  Avgift
  3 379 kr/mån I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och bredband. Månadsavgiften är uppdelad enligt följande: Avgift: 3.234 kr / mån Obligatoriskt tillägg: 145 kr / mån
  Andel i föreningen
  0,41391%
  Elförbrukning: 0 kWh
  Beräknat antal pers
  1
  Kommentar
  Observera att driftkostnaderna kan variera beroende på förbrukning och antal personer i hushållet.
  Övrigt
  Till lägenheten hör ett stort vindsförråd och ett litet matkällarförråd.
 • Dokument
 • Allmänt

  Text brf

 

Fakta

Pris
1 595 000 kr
Adress
Arkitektgatan 2C
Bostadstyp
Bostadsrätt
Rum
2 rok
Boarea
53 kvm
Våning
1 av 3
Avgift
3 379 kr/mån
Byggår
1953
Utgångspris:
1 595 000 kr
Toppenläge med havsutsikt och inglasad balkong!
Toppenläge med havsutsikt och inglasad balkong! Lägenheten ligger i ett sutteränghus, endast en halv trappa upp men på ett högt läge som sluttar ner mot havet. Några steg från hallen nås bostadens moderna kök med stilren inredning, goda förvaringsmöjligheter och gott om plats för middagsbordet. Ett helkaklat badrum som renoverades i samband med föreningens stambyte. Avskilt från resten av lägenheten ligger det väl tilltagna sovrummet som erbjuder gott om plats för både dubbelsäng och förvaringsmöbler, här vaknar man upp med utsikt över vatten och grönska. Vidare in öppnar lägenheten upp med ett stort och luftigt vardagsrum med vacker fiskbensparkett på golvet, härifrån nås bostadens höjdpunkt - den inglasade balkongen i söderläge, perfekt plats att avnjuta sommardagarna på. Läget kan inte vara bättre! Här bor du med närhet till både naturen och havet, badplats, beachvolleyplan och minigolfbana. Gång/cykelavstånd till BTH och trossö, livsmedelsaffär och Blekingesjukhuset och goda bussförbindelser. Bredband ingår i avgiften, till lägenheten hör också ett vindsförråd samt matkällarförråd. Flera trevliga gemensamhetsutrymmen, såsom sällskapslokal, gästlägenhet, gym med bastu och hobbyrum. Festlokal finns också att hyra!

Karta

Visningsanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Intressesanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi! Vi värderar er bostad inom 24H

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Kontakta oss så återkommer vi inom kort! Vi värderar er bostad inom 24H

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Louise L

Nyfiken på tjuvkik objekt?

Fyll i dina uppgifter och din fråga nedan och skicka så återkommer vi!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Louise L

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!