Långö / Arkitektgatan 4E

Arkitektgatan 4E

58.5 kvm

2 rum

Utgångspris: 1 615 000 kr
 

Budgivning

Budgivningen har startat. Kontakta mäklaren för att lägga bud.

Utgångspris

1 615 000 kr

Kontakta mäklaren för info

 

Visningar

Inga planerade visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

 

Detaljer

 • Rumsbeskrivning
  Hall
  Rymlig och ljus hall! Direkt till vänster finns plats att hänga av sig ytterkläder, här finns även plats för ytterligare förvaringsmöbel om så önskas. Väggarna är målade i en ljus kulör och på golvet ligger ett träfärgat (1-stavs) laminatgolv.
  Kök
  Ett öppet och smakfullt renoverat kök utan överskåp. Härligt ljusinsläpp genom dubbla fönster. Släta vita luckor och en helkaklad vägg i vitt har kombinerats snyggt ihop med en en svart bänkskiva. Köket är utrustat med kyl/frys, integrerad diskmaskin, inbyggd ugn och micro, induktionshäll och fläkt. I köket ligger precis som i resten av lägenheten, ett träfärgat (1-stavs) laminatgolv. I anslutning till köket ligger hemmets matplats, här finns plats för 6-8 personer.
  Sovrum
  Avskilt från resten av lägenheten ligger det väl tilltagna sovrummet som erbjuder gott om plats för både dubbelsäng med tillhörande nattduksbord, förvaring och arbetsplats om så önskas. Här vaknar man upp med utsikt över trädtopparna och havet. Väggarna är målade i en grå kulör föruom en vit fonsvägg med träpanel. På golvet ligger det träfärgade (1-stavs) laminatgolvet.
  Badrum
  Helkaklat badrum från stambytet 2003. Med ett sandfärgat klinkergolv och vita kaklade väggar med dekorrand. Badrummet är utrustat med vägghängd WC, handfat, handdukstork och duschhörna.
  Vardagsrum
  Ljust och trevligt vardagsrum, även här slås man av den magiska utsikten över trädtoppar och hav. Här finns plats att möblera såväl matbordsmöblemang som en större soffgrupp. Det stora fönsterpartiet släpper in rikligt med ljus som tillsammans med det ljusa golvet skapar en luftig och härlig atmosfär. Från vardagsrummet nås den väl tilltagna balkongen. Läget kan inte vara bättre!
 • Byggnad
  Byggnadstyp
  Flerfamiljshus
  Byggnadsår
  1953
  Uppvärmning
  Fjärrvärme
  Ventilation
  Självdrag
  Energideklarerades
  2020-02-11
  Energideklaration
  Utförd
  Energiklass
  E
  Energiprestanda
  150 kWh/m² och år
 • Förening
  Namn
  Riksbyggen BRF Lärkträdet
  Allmänt om föreningen
  Bostadsrättsföreningen Lärkträdet registrerades år 1953. Föreningen äger fastigheten Lärkträdet 2. På fastigheterna finns 6 byggnader med totalt 229 lägenheter. Cykelförråd finns, övernattningslägenhet. Förråd: Varje bostadsrätt har tillgång till ett förråd och en så kallad matkällare i källarplanet i respektive huskropp. Undantaget ettor, med kokvrå, som endast har ett förråd. Ett fåtal extra förrådsutrymmen, som inte ingår i bostadsrätten, finns att hyra. Vid intresse, kontakta vicevärden för placering i kölista. Tvättstuga: Bostadsrättsföreningen har totalt 7 stycken tvättstugor, ett i varje höghus och fyra i låghusdelen. Tvättstugorna består av två 2 stycken tvättmaskiner i varje utrymme, bortsett från tvättstugan Arkitektgatan 2 A-B, som har en 1 tvättmaskin. Torktumlare finns i varje tvättstuga. Torkrum och mangelrum, med tillhörande strykjärn, finns i tvättstugornas närområde. Tvättkolven skall vara märkt med lägenhetsnummer. Ekonomisk förvaltning: Riksbyggen Som medlem i Brf Lärkträdet äger du rätt att hyra föreningens gästlägenhet som finns i markplanet på Arkitektgatan 4 A. Lägenheten består av ett rum och kök, toalett och duschutrymme. Sovplatserna är fyra och består av en bäddsoffa och en våningssäng. Täcken, filtar och kuddar ingår liksom porslin och köksredskap. Föreningen har även en hobbylokal som kan nyttas kostnadsfritt, belägen i källarplanet mellan Arkitektgatan 4 D och 4 E. Det går även att hyra en festlokal i grannföreningen Brf Aspen på Byggmästaregatan 1. Miljöstationen finns i norra änden av Arkitektgatan (inledningen av gatan) och delas med Brf Aspen. Dörren till miljöstationen låses upp med en så kallad tagg, som medföljer vid försäljning/köp av bostadsrätt.
  Organisationsform
  Bostadsrätt
  Typ
  Äkta bostadsrättsförening
  Tv och Bredband
  Bredband: Samtliga lägenheter har förutom anslutning via telefonjack och Com Hems uttag möjlighet att ansluta till internet via höghastighetsfiber. Via Karlskronaporten kan man välja mellan ett flertal leverantörer av olika tjänster. Kabel-TV: Com Hem
  Parkering
  Här finns 12 garageplatser och 109 parkeringsplatser, alla avgiftsbelagda inom Brf. separat kö tillämpas. Av dessa är 9 stycken p-platser med elstolpar avsedda för bilens motorvärmare. En motorcykelparkering med plats för tre-fyra motordrivna tvåhjulingar finns också inom Brf.
  Renoveringar
  2003- Stambyte 2007- Säkerhetsdörrar 2010- Fjärrvärme 2012-2017 Balkongrenoveringar 2016- Stuprör 2017- Fönsterbleck 2016-2017 Termostater 2018- Fönsterbyte, låghusen 2019- Hissar 2019- Målning av trapphus 2019- Asfaltering 2020- Fönsterbyte Planerat underhåll under 2020: - Fasadrenovering - Fönsterbyte - Utemiljön
  Ekonomi
  Föreningen höjde årsavgiften med 2% år 2019 och 2% år 2020.
  Överlåtelseavgift
  1 190 kr betalas av säljare
  Pantsättningsavgift
  479 kr
  Juridisk person
  Nej
  Marken
  Föreningen äger marken
  Delat ägarskap
  Föreningen tillåter delat ägarskap
  Information om månadsavgift
  I månadsavgiften ingår: • Värme och vatten • Sophantering • Kabel-TV från Com Hem • Bredband I månadsavgiften ingår inte: • Avgift för parkering, garage och extra förrådsutrymmen • Hushållsel
  Övriga utrymmen/byggnader
  Flera trevliga gemensamhetsutrymmen, såsom sällskapslokal, gästlägenhet, gym med bastu och hobbyrum. Festlokal finns också att hyra!
 • Lägenhet
  Upplåtelseform
  Bostadsrätt
  Lgh nummer
  211103001-0169
  Boarea
  58.5 kvm
  Areakälla
  Enligt mäklarbilden
  Avgift
  3 450 kr/mån Obligatoriskt tillägg: 145 kr /mån Totalt: 3 595 kr / månad. I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och bredband.
  Andel i föreningen
  0,45781%
  Andel av årsavgift
  0,46343%
  Total driftskostnad
  499 kr/mån
  El: 499 kr/mån
  Elförbrukning: 0 kWh
  Beräknat antal pers
  3
  Kommentar
  Observera att driftkostnaderna kan variera beroende på förbrukning och antal personer i hushållet.
 • Allmänt

  Text brf

 

Fakta

Pris
1 615 000 kr
Adress
Arkitektgatan 4E
Bostadstyp
Bostadsrätt
Rum
2 rok
Boarea
58.5 kvm
Våning
2 av 3
Avgift
3 450 kr/mån
Byggår
1953
Utgångspris:
1 615 000 kr
Smakfullt renoverad 2:a med högt, fritt läge utan insyn.
Smakfullt renoverad 2:a med högt, fritt läge utan insyn. Härlig balkong där du har utsikt över havet och trädtopparna! Genomgående stilrena material och generösa förvaringsutrymmen. Några steg från hallen nås bostadens mysiga kök. Ett socialt och öppet kök utan överskåpsluckor, istället sitter vita kakelplattor hela vägen upp till taket som skapar den där industriella känslan. Köket ger också utrymme för matbord (4-6 personer). Avskilt från resten av lägenheten ligger det väl tilltagna sovrummet som erbjuder gott om plats för både dubbelsäng med tillhörande nattduksbord, förvaring och arbetsplats om så önskas. Här vaknar man upp med utsikt över trädtopparna och havet. Vidare in öppnar lägenheten upp med ett stort och luftigt vardagsrum, även här slås man av den magiska utsikten. Det stora fönsterpartiet släpper in rikligt med ljus som tillsammans med det ljusa golvet skapar en luftig och härlig atmosfär. Här bor du med närhet till både naturen och havet, badplats, beachvolleyplan och minigolfbana. Gång/cykelavstånd till BTH, livsmedelsaffär och Blekingesjukhuset och goda bussförbindelser. Gång/cykelavstånd till Trossö. Bredband ingår i avgiften, till lägenheten hör också ett vindsförråd samt matkällarförråd.

Karta

Intressesanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi! Vi värderar er bostad inom 24H

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Kontakta oss så återkommer vi inom kort! Vi värderar er bostad inom 24H

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Louise L

Nyfiken på tjuvkik objekt?

Fyll i dina uppgifter och din fråga nedan och skicka så återkommer vi!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Louise L

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!