Långö / Arkitektgatan 4E

Arkitektgatan 4E

38 kvm

1,5 rum

 

Budgivning

Budgivningen har ej startat. Kontakta mäklaren för att lägga bud.

Utgångspris

1 095 000 kr
 

Visningar

Inga planerade visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

 

Detaljer

 • Rumsbeskrivning
  - Badrum renoverades i samband med stambyte 2003 - Kök renoverades 2019 - Nytt parkettgolv 2019 - Målning av köksväggar 2022 - Samtliga väggar i allrummet spacklades och målades 2021
  Hall
  Genom säkerhetsdörren (2007) välkomnas vi in till en trevlig hallmiljö med vackert, genomgående parkettgolv och vita väggar. God plats för förvaring i klädkammare och plats för upphängning. Från hallen nås alla bostadens rum.
  Badrum
  Helkaklat badrum, stambytt 2003, med ljusa kakel- och klinkerplattor. Badrummet är utrustat med dusch med skjutdörrar, spegelskåp med belysning, handfat och kommod samt handdukstork. Förberett för tvättmaskin.
  Kök
  Det fina golvet i hallen fortsätter sedan in i ett stilrent kök som renoverades 2019 med vita luckor och sidor i vitlaserad ek. Luckorna kombineras fint med ljusa kakelplattor ovan en mörkare bänkskiva i grått. Maskinparken består av induktionshäll, fläkt i rostfritt stål, ugn, inbyggd micro, integrerad diskmaskin samt integrerad kyl och frys. Köket ger även plats åt en matplats för fyra personer där man kan njuta av utsikten över skärgården och den goda maten som lagas i köket. Även i köket är väggarna vita.
  Allrum
  Ett luftigt och ljust allrum med magisk utsikt, fransk balkong och sovalkov. Allrummet rymmer utan problem en soffa, ett skrivbord och tv-möbler, dessutom förvaring i en stor klädkammare. Även här vilar ett vackert parkettgolv och vita väggar. Praktiskt sovalkov med plats för den lite större sängen!
 • Byggnad
  Byggnadstyp
  Flerbostadshus
  Byggnadsår
  1953
  Uppvärmning
  Fjärrvärme
  Ventilation
  Självdrag
  Energideklarerades
  2020-02-11
  Energideklaration
  Utförd
  Energiklass
  C
 • Förening
  Namn
  Riksbyggen BRF Lärkträdet
  Allmänt om föreningen
  Bostadsrättsföreningen Lärkträdet registrerades år 1953. Föreningen äger fastigheten Lärkträdet 2. På fastigheterna finns 6 byggnader med totalt 229 lägenheter. Cykelförråd finns, övernattningslägenhet. Förråd: Varje bostadsrätt har tillgång till ett förråd och en så kallad matkällare i källarplanet i respektive huskropp. Undantaget ettor, med kokvrå, som endast har ett förråd. Ett fåtal extra förrådsutrymmen, som inte ingår i bostadsrätten, finns att hyra. Vid intresse, kontakta vicevärden för placering i kölista. Tvättstuga: Bostadsrättsföreningen har totalt 7 stycken tvättstugor, ett i varje höghus och fyra i låghusdelen. Tvättstugorna består av två 2 stycken tvättmaskiner i varje utrymme, bortsett från tvättstugan Arkitektgatan 2 A-B, som har en 1 tvättmaskin. Torktumlare finns i varje tvättstuga. Torkrum och mangelrum, med tillhörande strykjärn, finns i tvättstugornas närområde. Tvättkolven skall vara märkt med lägenhetsnummer. Ekonomisk förvaltning: Riksbyggen Som medlem i Brf Lärkträdet äger du rätt att hyra föreningens gästlägenhet som finns i markplanet på Arkitektgatan 4 A. Lägenheten består av ett rum och kök, toalett och duschutrymme. Sovplatserna är fyra och består av en bäddsoffa och en våningssäng. Täcken, filtar och kuddar ingår liksom porslin och köksredskap. Föreningen har även en hobbylokal som kan nyttas kostnadsfritt, belägen i källarplanet mellan Arkitektgatan 4 D och 4 E. Det går även att hyra en festlokal i grannföreningen Brf Aspen på Byggmästaregatan 1. Miljöstationen finns i norra änden av Arkitektgatan (inledningen av gatan) och delas med Brf Aspen. Dörren till miljöstationen låses upp med en så kallad tagg, som medföljer vid försäljning/köp av bostadsrätt.
  Organisationsform
  Bostadsrätt
  Typ
  Äkta bostadsrättsförening
  Tv och Bredband
  Bredband: Samtliga lägenheter har förutom anslutning via telefonjack och Com Hems uttag möjlighet att ansluta till internet via höghastighetsfiber. Via Karlskronaporten kan man välja mellan ett flertal leverantörer av olika tjänster. Kabel-TV: Com Hem
  Parkering
  Här finns 12 garageplatser och 109 parkeringsplatser, alla avgiftsbelagda inom Brf. separat kö tillämpas. Av dessa är 9 stycken p-platser med elstolpar avsedda för bilens motorvärmare. En motorcykelparkering med plats för tre-fyra motordrivna tvåhjulingar finns också inom Brf.
  Renoveringar
  2003- Stambyte 2007- Säkerhetsdörrar 2010- Fjärrvärme 2012-2017 Balkongrenoveringar 2016- Stuprör 2017- Fönsterbleck 2016-2017 Termostater 2018- Fönsterbyte, låghusen 2019- Hissar 2019- Målning av trapphus 2019- Asfaltering 2020- Fönsterbyte Planerat underhåll under 2020: - Fasadrenovering - Fönsterbyte - Utemiljön
  Ekonomi
  Föreningen höjde årsavgiften med 2% år 2019 och 2% år 2020.
  Överlåtelseavgift
  1 190 kr betalas av säljare
  Pantsättningsavgift
  479 kr
  Juridisk person
  Nej
  Marken
  Föreningen äger marken
  Delat ägarskap
  Föreningen tillåter delat ägarskap
  Information om månadsavgift
  I månadsavgiften ingår: • Värme och vatten • Sophantering • Kabel-TV från Com Hem • Bredband I månadsavgiften ingår inte: • Avgift för parkering, garage och extra förrådsutrymmen • Hushållsel
 • Lägenhet
  Upplåtelseform
  Bostadsrätt
  Lgh nummer
  211103001-0168
  Boarea
  38 kvm
  Areakälla
  Enligt mäklarbild
  Avgift
  2 470 kr/mån Avgift bostad: 2 470 kr Obligatoriskt tillägg för kabel-tv: 145 kr Totalt: 2 615 kr
  Andel i föreningen
  0,3214%
  Andel av årsavgift
  0,32683%
  Total driftskostnad
  600 kr/mån
  El: 600 kr/mån
  Elförbrukning: 0 kWh
 • Dokument
 • Allmänt

  Text brf

 

Fakta

Pris
1 095 000 kr
Adress
Arkitektgatan 4E
Bostadstyp
Bostadsrätt
Rum
1,5 rok
Boarea
38 kvm
Våning
2 av 3
Avgift
2 470 kr/mån
Byggår
1953
Utgångspris:
1 095 000 kr
Magisk panoramavy över skärgården!
Magisk panoramavy över skärgården! Modern och fräsch 1,5:a på högt läge som genomsyras av smakfulla materialval tillsammans med stora fönster och fransk balkong. Bostaden erbjuder ett fullutrustat och stilrent kök med bland annat diskmaskin (vardagslyx!) och plats för matbord. Här finns allt man behöver - integrerad kyl/frys, ugn, induktionshäll, micro, bra förvaring och goda arbetsytor!. Ett helkaklat badrum samt rymligt allrum med praktisk sovalkov. I allrummet finns gott om plats för soffa, TV-möblemang samt skrivbord, även här slås man av den fantastiska utsikten. Toppläge på lugna och attraktiva Långö med badplats runt knuten och bra kommunikationer in till både Trossö och BTH.

Planritningar

Karta

Intressesanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi! Vi värderar er bostad inom 24H

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Kontakta oss så återkommer vi inom kort! Vi värderar er bostad inom 24H

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Louise L

Nyfiken på tjuvkik objekt?

Fyll i dina uppgifter och din fråga nedan och skicka så återkommer vi!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Louise L

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!