Jämjö / Klakebäcksvägen 124

Klakebäcksvägen 124

103 kvm

Utgångspris: 1 195 000 kr
 

Budgivning

Budgivningen har ej startat. Kontakta mäklaren för att lägga bud.

Utgångspris

1 195 000 kr
 

Visningar

Torsdag 18/7 kl 17:00 - 17:30
Anmäl er via mäklarens hemsida!
Visningsanmälan
 

Detaljer

 • Rumsbeskrivning
  Entré
  Entrén med en praktisk plastmatta som är lätt att underhålla. En garderob erbjuder förvaringsutrymme. Ytterdörren är utrustad med en praktisk kodlås, vilket ger både säkerhet och bekvämlighet utan behov av nycklar.
  Dusch/WC/Tvättstuga
  Dusch/WC-utrymmet har en praktisk plastgolv för enkel rengöring och underhåll. Utrymmet är också utrustat med tvättmaskin-torktumlare för ökad funktionalitet.
  Kök
  Köket har en äldre charm med bevarade detaljer och en traditionell känsla. En robust vedspis ger möjlighet till matlagning på det gamla viset. Köket är utrustat med kyl, spis, fläkt ovan, diskmaskin som underlättar vardagsbestyren. På golvet ligger en slitstark plastmatta som både är praktisk och lättskött.
  Sovrum
  Detta anpassningsbara utrymme, som för närvarande fungerar som sovrum, erbjuder flexibilitet och kan även användas som matsal. Med laminatgolv som grund får du en mångsidig yta som är lätt att underhålla. Trots behovet av modernisering, ger möjligheten att omvandla detta rum till en matsal en öppen duk för att skapa en inbjudande och funktionell atmosfär där måltider kan avnjutas med stil och komfort.
  Vardagsrum
  Det stora vardagsrummet utmärks av ett vackert furugolv, som ger en rustik och inbjudande atmosfär. För att säkerställa komfort har rummet en effektiv luft/luftvärmepump som gör det möjligt att reglera temperaturen efter behov. Dessutom är hemmet anslutet till snabb fiberinternet, vilket möjliggör en pålitlig och höghastighetsanslutning för digital underhållning och arbete. Detta vardagsrum kombinerar charm med moderna bekvämligheter för en trivsam och funktionell miljö.
  Inglasad altan
  Det extra rummet är flexibelt och anpassningsbart, perfekt för att fungera som ett hemmakontor eller ett kompakt gästrum. Neutrala färger och generöst med naturligt ljus skapar en lugn atmosfär, med utrymme att enkelt möblera efter behov och önskemål.
  Passage
  Passagen är inredd med rymliga garderober längs ena sidan, perfekt för organiserad förvaring av kläder och tillbehör. Mitt i rummet fångar en vit trätrappa uppmärksamheten och bjuder in till en övre nivå. Den vita färgen och trästrukturen ger en modern och ljus känsla till passagen.
  Extra rum
  Det extra rummet är flexibelt och anpassningsbart, perfekt för att fungera som ett hemmakontor eller ett kompakt gästrum.
  Allrum/Sovrum
  Allrummet är karakteristiskt med synliga takbjälkar som ger en charmig och rustik atmosfär. På golvet ligger en retro 70-tals plastmatta som ger rummet en unik touch. Rummet är flexibelt och kan användas som både allrum eller sovrum, vilket ger möjlighet till olika användningsområden.
  Klädkammare
  En praktisk klädkammare finns tillgänglig med en ingång från rummet, vilket ger extra förvaringsmöjligheter och hjälper till att hålla utrymmet organiserat.
  Sovrum
  Det generösa sovrummet erbjuder flexibilitet och kan enkelt anpassas efter önskemål. Med sin rymliga layout möjliggör det att skapa separata områden eller delas upp för att uppfylla olika behov. Detta gör rummet idealiskt för dem som önskar kombinera en sovdel med exempelvis ett arbetsområde, en läshörna eller ett träningsområde. Den mångsidiga utformningen gör att det stora sovrummet blir en anpassningsbar och personlig utrymmeslösning.
  Tomt
  Den stora tomten erbjuder generöst med utrymme och kompletteras av två praktiska uthus. Det första uthuset är utrustat med 3-fas elektricitet och är därmed perfekt som en snickarbod eller arbetsplats. För fordon finns gott om biluppställningsplatser, och tomten utrustad med en laddstolpe som rymmer två husbilar. En plattsatt uteplats har skapats där du kan njuta av eftermiddagssolen och koppla av utomhus. Denna välutrustade och funktionella tomt erbjuder en mångfald av möjligheter för både hobbyprojekt och avkoppling.
 • Byggnad
  Byggnadstyp
  1½-plansvilla
  Byggnadsår
  1936
  Fasad
  Trä
  Stomme
  Trä
  Grundläggning
  Krypgrund
  Fönster
  Plastfönster
  Tak
  Plåt
  Uppvärmning
  Direktverkande el (oljefyllda elradiatorer) - Luft/Luftvärmepump
  Ventilation
  Självdrag
  Vatten och avlopp
  Enskilt vatten året om, djupborrad brunn och ytterligare en bevattningsbrunn. Enskilt avlopp, 2019 ny trekammarbrunn med infiltration med kassetter. Det pågår utredning om kommunalt avlopp/vatten i området. Klakebäcksvägens landsbygdsförening är engagerad i denna frågan.
  Energideklarerades
  2023-11-16
  Energideklaration
  Utförd
  Energiprestanda
  102 kWh/m² (Atemp) och år
  Energiklass
  D
  Energiprestanda
  113 kWh/m² och år
  Fastighetsbeteckning
  Attanäs 1:18

  Övrigt

  2022 - Varmvattenberedare 2020 - Fönster 2018 - 3-Kammarbrunn med kassetter 2016 - Luft/Luftvärmepump Fiber
 • Allmänt om fastigheten
  Adress
  Klakebäcksvägen 124
  Postnummer
  37375
  Ort
  Jämjö
  Område
  Jämjö
  Kommun
  Karlskrona
  Upplåtelseform
  Friköpt
  Total Driftskostnad
  37 336 kr/år
  El: 30 000 kr/år
  Elförbrukning: 8841 kWh
  Renhållning: 1 800 kr/år
  Försäkring: 4 536 kr/år
  Sotning: 1 000 kr/år
  Beräknat antal pers
  4
  Kommentar
  Trygghetsavtal med Anticimex 440 kr per månad.
  Taxeringsvärde
  758 000 kr
  Summa pantbrev
  572 000 kr
 • Tomt

  Typ av tomt

  Trädgårdstomt

  Tomtyta

  2181 kvm

  Uteplats

  Den stora tomten erbjuder generöst med utrymme och kompletteras av två praktiska uthus. Det första uthuset är utrustat med 3-fas elektricitet och är därmed perfekt som en snickarbod eller arbetsplats. Det andra är oinrett. För fordon finns gott om biluppställningsplatser, och för den miljömedvetne är tomten utrustad med en laddstolpe som rymmer två husbilar. En plattsatt uteplats har skapats där du kan njuta av eftermiddagssolen och koppla av utomhus. Denna välutrustade och funktionella tomt erbjuder en mångfald av möjligheter för både hobbyprojekt och avkoppling.
 • Rättigheter & Belastningar
  Avtalsservitut Vattenledning Mm Last: Avtalsservitut Vattenledning Mm, 10-IM1-75/9182.1 Last: Ledningsrätt Vatten Och Avlopp, 1080-2021/47.1
 • Närområde
  Allmänt om området
  Fastigheten har ca. 25 min till Karlskrona, där historiens vingslag möter modern charm vid Östersjöns böljande vatten. Denna pittoreska stad, grundad på 1600-talet och med en plats på UNESCO:s världsarvslista, bjuder in dig till en unik upplevelse där det maritima arvet vävs samman med nutidens puls. Karlskrona omfamnar dig med en skärgård som är som tagen ur en målning. Upplev den förtrollande skönheten av öar och vikar, där solnedgångar kastar sina gyllene strålar över det klara vattnet. Ta en båttur genom skärgården och låt dig inspireras av det naturliga miraklet som omger denna kuststad. I närområdet, Jämjö, finns en mängd tjänster för att underlätta din vardag. En välutrustad matbutik finns inom räckhåll, liksom restauranger. För de yngre familjemedlemmarna finns en skola upp till årskurs 9 och en förskola där de kan växa och lära sig i en trygg miljö. Dessutom finns en vårdcentral och tandläkare i närheten, vilket ger extra trygghet och bekvämlighet för hela familjen. Detta område präglas av gemenskap och välmående, och de omgivande grönområdena inbjuder till friluftsliv och lek. Här får du en perfekt kombination av det lantliga lugnet och närhet stadens bekvämligheter.
  Kommunikation
  Bilväg: Jämjö - 5 km ca. 5 min Karlskrona C - 25 km ca. 25 min Kalmar C - 65 km ca. 50 min
 • Dokument
 • Allmänt

  Text övriga

 

Fakta

Pris
1 195 000 kr
Adress
Klakebäcksvägen 124
Bostadstyp
1-familjs friliggande villa
Rum
5 rok
Sovrum
3
Boarea
103 kvm
Fastighet
Attanäs 1:18
Tomtarea
2181 kvm
Byggår
1936
Förbesiktad
Ja
Säljarförsäkring
Ja
Utgångspris:
1 195 000 kr
Lantligt boende med stor trädgård – Perfekt för året runt eller som fritidshus!
Välkommen till denna idylliska villa där dina framtidsvisioner blir verklighet. Här kan gröna fingrar utforska sin kreativitet på en generös tomt som bjuder in till odling och skapande. Trädgården är inte bara ett grönsaksland och en blomstrande oas, den är en scen för familjens bästa stunder. Med gott om uthus för flexibel användning finns utrymme för spännande projekt. För den som älskar att renovera och skapa något unikt finns här möjlighet till förnyelse. Lite moderniseringsbehov blir en chans att ge hemmet din personliga touch och skapa en modern lantlig pärla. Låt fantasin flöda och skapa ditt eget drömhem över tid. Området är familjärt och bekvämt beläget med kort avstånd till Jämjö med alla dess faciliteter. Följer du Klakebäcksvägen når du den populära Kustvägen som sträcker sig mellan Torhamn och Kristianopel. Här erbjuds vackra badplatser, gårdsbutiker och fantastiska naturområden att utforska. Kontakta oss för en visning!

Karta

Visningsanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Intressesanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi! Vi värderar er bostad inom 24H

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Kontakta oss så återkommer vi inom kort! Vi värderar er bostad inom 24H

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Louise L

Nyfiken på tjuvkik objekt?

Fyll i dina uppgifter och din fråga nedan och skicka så återkommer vi!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Louise L

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!