Långö / Lagmansgatan 26

Lagmansgatan 26

40.5 kvm

1 rum

Utgångspris: 1 150 000 kr
 

Budgivning

Budgivningen har ej startat. Kontakta mäklaren för att lägga bud.

Utgångspris

1 150 000 kr
 

Visningar

Inga planerade visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

 

Detaljer

 • Rumsbeskrivning
  ENTRÉ
  Vid den välkomnande entrén möts du av en stilfull avhängningsmöbel till vänster, perfekt för att organisera ytterkläder och accessoarer. Här finns även en säkerhetsdörr för extra trygghet, och föreningen har valt det moderna digitala låssystemet Iloc för en smidig och säker in- och utpassering.
  HALL
  Hallen erbjuder gott om utrymme och möjlighet för olika användningsområden, som exempelvis ett arbets- eller skrivbord där du kan koncentrera dig och få saker gjorda.
  DUSCH/WC
  Det rymliga duschrummet är helkaklat och har genomgått en komplett stamrenovering. Här finner du en bekväm dusch, en modern wc-stol och ett elegant handfat med kommod för praktisk förvaring. Till sist finns här även en toppmatad tvättmaskin.
  KÖK
  Det generösa och nyrenoverade köket erbjuder gott om plats för ett matbord där du kan avnjuta dina måltider med en fantastisk utsikt ner mot vattnet. Köket är fullt utrustat med toppmoderna apparater, inklusive kyl/frys, spis och ugn, vilket ger dig en komplett och funktionell matlagningsupplevelse.
  VARDAGSRUM
  Det rymliga vardagsrummet är ljust och luftigt med stora, härliga fönsterpartier som ger en generös mängd naturligt ljus och en fantastisk utsikt. Med sitt ogenerade läge erbjuder vardagsrummet en lugn och avkopplande atmosfär. Här finns gott om plats för en bekväm soffa, tv-möbel och såklart en säng.
 • Byggnad
  Byggnadstyp
  Flerfamiljshus
  Energideklaration
  Ej utförd

  Övrigt

  Renoveringen har utförts under 2020. Nytt exklusivt golv (Golvabia) i hela lägenheten utan trösklar och dörrposter. Nytt kök från Ikea. Ny ugn samt spishäll från Ikea. Ny kyl/frys från Electrolux. Tvättmaskin från Whirlpool. Ny dörr till toaletten. Nya dörrvalv. Hela lägenheten är ommålad samt nya golvlister. Samtliga strömbrytare och uttag är utbytta till Schneider. Dubbla jordfelsbrytare installerade. Ny hallinredning.
 • Förening
  Namn
  Riksbyggen BRF Lärkträdet
  Allmänt om föreningen
  Bostadsrättsföreningen Lärkträdet registrerades år 1953. Föreningen äger fastigheten Lärkträdet 2. På fastigheterna finns 6 byggnader med totalt 229 lägenheter. Cykelförråd finns, övernattningslägenhet. Förråd: Varje bostadsrätt har tillgång till ett förråd och en så kallad matkällare i källarplanet i respektive huskropp. Undantaget ettor, med kokvrå, som endast har ett förråd. Ett fåtal extra förrådsutrymmen, som inte ingår i bostadsrätten, finns att hyra. Vid intresse, kontakta vicevärden för placering i kölista. Tvättstuga: Bostadsrättsföreningen har totalt 7 stycken tvättstugor, ett i varje höghus och fyra i låghusdelen. Tvättstugorna består av två 2 stycken tvättmaskiner i varje utrymme, bortsett från tvättstugan Arkitektgatan 2 A-B, som har en 1 tvättmaskin. Torktumlare finns i varje tvättstuga. Torkrum och mangelrum, med tillhörande strykjärn, finns i tvättstugornas närområde. Tvättkolven skall vara märkt med lägenhetsnummer. Ekonomisk förvaltning: Riksbyggen Som medlem i Brf Lärkträdet äger du rätt att hyra föreningens gästlägenhet som finns i markplanet på Arkitektgatan 4 A. Lägenheten består av ett rum och kök, toalett och duschutrymme. Sovplatserna är fyra och består av en bäddsoffa och en våningssäng. Täcken, filtar och kuddar ingår liksom porslin och köksredskap. Föreningen har även en hobbylokal som kan nyttas kostnadsfritt, belägen i källarplanet mellan Arkitektgatan 4 D och 4 E. Det går även att hyra en festlokal i grannföreningen Brf Aspen på Byggmästaregatan 1. Miljöstationen finns i norra änden av Arkitektgatan (inledningen av gatan) och delas med Brf Aspen. Dörren till miljöstationen låses upp med en så kallad tagg, som medföljer vid försäljning/köp av bostadsrätt.
  Organisationsform
  Bostadsrätt
  Typ
  Äkta bostadsrättsförening
  Tv och Bredband
  Bredband: Samtliga lägenheter har förutom anslutning via telefonjack och Com Hems uttag möjlighet att ansluta till internet via höghastighetsfiber. Via Karlskronaporten kan man välja mellan ett flertal leverantörer av olika tjänster. Kabel-TV: Com Hem
  Parkering
  Här finns 12 garageplatser och 109 parkeringsplatser, alla avgiftsbelagda inom Brf. separat kö tillämpas. Av dessa är 9 stycken p-platser med elstolpar avsedda för bilens motorvärmare. En motorcykelparkering med plats för tre-fyra motordrivna tvåhjulingar finns också inom Brf.
  Renoveringar
  2003- Stambyte 2007- Säkerhetsdörrar 2010- Fjärrvärme 2012-2017 Balkongrenoveringar 2016- Stuprör 2017- Fönsterbleck 2016-2017 Termostater 2018- Fönsterbyte, låghusen 2019- Hissar 2019- Målning av trapphus 2019- Asfaltering 2020- Fönsterbyte
  Ekonomi
  Föreningen höjde årsavgiften med 2% år 2019 och 2% år 2020. Avgiften höjs med 1,5% fr o m september 2023.
  Överlåtelseavgift
  1 190 kr betalas av säljare
  Pantsättningsavgift
  479 kr
  Juridisk person
  Nej
  Marken
  Föreningen äger marken
  Delat ägarskap
  Föreningen tillåter delat ägarskap
  Information om månadsavgift
  I månadsavgiften ingår: • Värme och vatten • Sophantering • Kabel-TV från Com Hem • Bredband I månadsavgiften ingår inte: • Avgift för parkering, garage och extra förrådsutrymmen • Hushållsel
 • Lägenhet
  Upplåtelseform
  Bostadsrätt
  Lgh nummer
  59
  Boarea
  40.5 kvm
  Avgift
  2 711 kr/mån I avgiften ingår: Värme, VA, sophantering Avgiften höjs med 1,5% fr o m september 2023.
  Andel i föreningen
  0,36%
  Andel av årsavgift
  0,36%
  Bostadsrättens indirekta skuldsättning
  94 054 kr
  Total driftskostnad
  487 kr/mån
  El: 350 kr/mån
  Elförbrukning: 0 kWh
  Försäkring: 125 kr/mån
  Övrigt: 12 kr/mån
  Beräknat antal pers
  1
  Kommentar
  I övrigt ligger ett obligatoriskt tillägg på 145 kr till månadsavgiften till föreningen. Detta är för internet.
 • Dokument
 • Allmänt

  Text brf

 

Fakta

Pris
1 150 000 kr
Adress
Lagmansgatan 26
Bostadstyp
Bostadsrätt
Rum
1 rok
Boarea
40.5 kvm
Våning
3 av 8
Hiss
Ja
Avgift
2 711 kr/mån
Utgångspris:
1 150 000 kr
Unik möjlighet - Modernt boende med oslagbar utsikt och närhet till allt!
Stilrena etta med en modern touch och en harmonisk utsikt med glittrande hav och grönska. Här erbjuds ett unikt hem med enastående utsikt, moderna bekvämligheter och närhet till allt du behöver. Perfekt för den moderna livsnjutaren som söker både komfort och närhet till stadsliv och natur. Trevlig planlösning som erbjuder stort kök, möblerbar hall där det idag står ett skrivbord, rymligt vardagsrum och helkaklad dusch/WC. Detta är verkligen ett perfekt hem för den som uppskattar harmonin i en rofylld känsla samtidigt som du har närhet till stadens puls och alla dess bekvämligheter. Föreningen har imponerat genom sitt välbevarade och professionella underhåll av fastigheten. Deras omsorg om trivsel och service skapar en trygg och trevlig boendemiljö. Till högskolan är det både promenad och cykelavstånd. Välkommen att boka in dig på nästa visning!

Karta

Intressesanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi! Vi värderar er bostad inom 24H

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Kontakta oss så återkommer vi inom kort! Vi värderar er bostad inom 24H

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Louise L

Nyfiken på tjuvkik objekt?

Fyll i dina uppgifter och din fråga nedan och skicka så återkommer vi!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Louise L

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!