/ Sibbamålavägen 41

Sibbamålavägen 41

Utgångspris: 5 495 000 kr
 

Budgivning

Budgivningen har ej startat. Kontakta mäklaren för att lägga bud.

Utgångspris

5 495 000 kr
 

Visningar

Inga planerade visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

 

Detaljer

 • Byggnader
  Byggnadstyp
  Enplansvilla
  Byggnadsår
  2005
  Antal rum
  7
  Boarea
  176 kvm
  Biarea
  115 kvm
  Kommentar areor
  taxeringsinformation
  El
  44 517 kr
  Vatten och avlopp
  1 400 kr
  Skorstensfejning
  500 kr
  Vägavgift
  350 kr
  Sophämtning
  2 585 kr
  Försäkring
  9 428 kr
  Rum Beskrivning
  ENTRÉ Genom ytterdörren välkomnas vi in till en trevlig hallmiljö med vitmålad bröstpanel och mönstrad tapet ovanför, på golvet ligger ett klinkergolv. Här finns gott om plats för avhängning av ytterkläder. För den som önskar finns det även plats att möblera ytterligare förvaring- eller hallmöbel.
  SOVRUM 1 Från hallen nås det första sovrummet som idag används som kontor. Kan användas efter behov tack vare dess planlösning och storlek! Snygg platsbyggd bokhylla målat i en blå kulör.
  BADRUM Vidare in i huset ligger ett helkaklat och påkostat badrum med dubbla fönster. Badrummet är utrustat med med badkar och duschhörna, WC och tvättställ, spegelskåp och mängder med förvaring.
  SOVRUM 2 Efter badrummet ligger ytterligare ett stort och iordninggjort sovrum med egen utgång till baksidan.
  VARDAGSRUM Vidare öppnar huset upp med ett stort och luftigt vardagsrum med tak upp i nock och vackert ljusinsläpp genom stora fönster som pryder hela väggen mot det inglasade uterummet. Vardagsrummet är flexibel i sin disponering av soffgrupp och mediamöbel, idag står två soffor mittemot varandra och tv mot sidan. Tack vare detta blir vardagsrummet öppet och inbjudande för sociala tillställningar! Här finns även kakelugnen där man man lyssna på ”spraket” de kalla vinterdagarna.
  UTERUM Genom glasdörren i vardagsrummet tar vi oss ut i det stora inglasade uterummet som förlänger vardagsrummet ut mot baksidan. Även här är taket öppet upp i nock och stora fönster pryder alla väggar. Perfekt plats för umgänge även på lite kyligare dagar då uterummet är uppvärmt genom golvvärme! Taket är isolerat, 2-glasfönster. Från uterummet tar vi oss vidare mot husets baksida och utespa!
  KÖK Öppet och lantligt kök med synliga takbjälkar och infällda spotlights i taket. Även här kombineras det klassiska och moderna på ett snyggt sätt! Goda förvaringsmöjligheter bakom vita spegelluckor som kombineras fint med en svart stenbänkskiva och vitt kakel ovanför. Trevlig köksö mot matplatsen som skapar en social miljö för middagsbjudningar. Köket är utrustat med induktionshäll, diskmaskin, fläkt, ugn och hel kyl och frys.
  SOVRUM 3 Fortsätter vi vidare in i huset möts vi av nästa sovrum med utgång till baksidan. Här finns gott om plats för dubbelsäng och mer därtill!
  SOVRUM 4 Till höger i korridoren ligger ytterligare ett sovrum som idag vänds som ett allrum. Även här finns gott om plats för dubbelsäng om så önskas.
  SOVRUM 5 Intill sovrum 3, mot baksidan ligger nästa sovrum, används idag som ett allrum. Gott om plats för dubbelsäng om så önskas!
  GÄST-WC Mot slutet av alla korridorens sovrum ligger en praktisk WC med vitmålad bröstpanel och tapet ovanför. Kaklat golv.
  TVÄTTSTUGA Sist men inte minst tar vi oss in i husets groventre och tvättstuga! Tvättstugan är rymlig och är har goda arbetsytor ovanför tvättmaskin och torktumlare. Mycket förvaringsmöjligheter bakom ljusa spegelluckor, precis så man vill ha i en tvättstuga!
  GARAGE 1 Genom groventrén tar vi oss in i det vidbyggda dubbelgaraget! Garage 1 har gjutet golv med golvbrunn, fjärrstyrd port och 3-fas uttag och golvvärme!
  TEKNIKRUM I garage 1 ligger även ett teknikrum med plats för värmepumpen (NIBE Fighter 1130 + extra varmvattenberedare), styrning av golvvärme och filter till vattnet. Här ligger ett klinkergolv.
  GÄSTRUM/FÖRRÅD Intill teknikrummet ligger ett förråd eller gästrum. Används efter behov men går att använda som gästrum eller sovrum.
  GARAGE 2 Garage 2 har gjutet golv, golvbrunn, fjärrstyrd port och 3-fasuttag.
  Fasad
  Trä
  Stomme
  Trä
  Grundläggning
  Platta på mark
  Grundmur
  Betong
  Fönster
  Isolerglas
  Tak
  Takpannor
  Uppvärmning
  Bergvärme och kakelugn
  Vatten och avlopp
  Enskilt vatten året om. Enskilt avlopp
  Energideklarerades
  2019-06-27
  Energideklaration
  Utförd
  Energiprestanda
  48 kWh/m² (Atemp) och år
  Energiklass
  C
  Energiprestanda
  84 kWh/m² och år
  Tomt
  Tomtarea 1500 m².
  Parkering
  Dubbelgarage och stensatt uppfart mot boningshuset
  Övrigt
  Area enligt säljarens uppgifter. Fiber finns indraget.

  Ekonomibyggnader

  Stallbyggnad
  Stallets mått är ca 18,5 m x 13,2 m. Murat i lättbetong (Leca) takhöjd 2,8 m
  Gästhus
  Gästhuset är ca 28 kvadratmeter stort och rummet allrum, kök och sovrum. Plåttak och träfasad.
  Maskinhall/verkstad
  Maskinhallens mått är ca 10 x 9,5 m stort och ligger i anslutning till stallet. Även detta är murat i lättbetong (Leca). Dubbla garageportar.
  Paddock
  Paddocken är cirka 45x22 meter.
  Lada
  Ladan som ligger ner mot gästhuset är cirka 4,8 x 13,2 m stort. Här finns en port på gaveln. Plåttak och träfasad.
 • Allmänt om fastigheten
  Adress
  Sibbamålavägen 41
  Postnummer
  37192
  Ort
  Karlskrona
  Kommun
  Karlskrona
  Elförbrukning: 0 kWh
  Summa pantbrev
  4 420 000 kr
 • Rättigheter & Belastningar
  Gemensamhetsanläggning: Karlskrona Sibbamåla GA:3 ändamål: Vägar Avtalsservitut Kraftledning(2 st) Nyttjanderätt Område Nyttjanderätt Tele Förmån: Officialservitut Avlopp, 1080-98/52.1 Last: Avtalsservitut Kraftledning, 10-IM1-79/9829.1 Last: Avtalsservitut Kraftledning, 10-IM1-80/8667.1 Last: Officialservitut Väg, 1080-2023/9.1 Last: Officialservitut Väg, 1080-2023/9.2

  Planbestämmelser

  Miljö- och samhällsbyggnadsnämnden beslutar att lämna positivt förhandsbesked för lokalisering av tre enbostadshus till den föreslagna platsen enligt 9 kap. 17 § plan- och bygglagen. Ansökan avser förhandsbesked för lokalisering av tre enbostadshus med högst två våningsplan, i ett område i norra delen av Öljersjö där detaljplan saknas. På fastigheten avses 3 tomter styckas av med en storlek på ca 2000 m2.
 • Dokument
 • Allmänt

  Text övriga

 

Fakta

Pris
5 495 000 kr
Adress
Sibbamålavägen 41
Fastighet
Öljersjö 18:6
Förbesiktad
Ja
Utgångspris:
5 495 000 kr
SÄLLAN TILL SALU! Här finner ni en hästgård i toppskick med många möjligheter i natursköna omgivningar. Gården erbjuder förutom ett modernt enplanshus byggt 2005, vidbyggt dubbelgarage, stor verkstads- och maskinhall, stall med 5 boxar och en loge. Paddock, gäststuga och en lada för förvaring. Total areal om ca 2,26 ha bestående av skogsmarks och betesmark. Här finns många möjligheter både för den hästintresserade såväl som den maskinintresserade familjen. Boningshusethuset på 176 kvadratmeter rymmer 7 rum och byggdes år 2005. Huset byggdes i lantlig stil för att passa in i sin omgivning med bland annat en ståtlig och fungerande kakelugn, lantkök med vedspis, locklistpanel och spröjsade fönster. Detta har kombinerats fint med moderna inslag såsom stort umgängesrum med tak och fönster upp i nock, stort inglasat uterum med tak och fönster upp i nock och ett utomhusspa. Huset värms upp genom vattenburen golvvärme via bergvärmepump. Intill huset ligger ett vidbyggt dubbelgarage. Stallet har 5 rejäla boxar, en av boxarna är godkänd som fölbox. Här finns även sadelkammare och en stor loge där man kan ställa i ordning för sommarfester. Intill stallet ligger en stor maskinhall med dubbla garageportar ger många möjligheter för olika användningsområden. Längre ner på fastigheten ligger ett nyinrett gästhus, gästhuset har el. Läs mer om byggnaderna under fliken byggnader. Det här är en plats att trivas på, precis som tidigare ägare har gjort. Generösa storlekar i alla rum skapar en härlig rymd. Möjligheter att skapa fler sovrum om behovet finns. Välkomna till Sibbamåla, där gårdsdrömmen går i lås!

Karta

Intressesanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi! Vi värderar er bostad inom 24H

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Kontakta oss så återkommer vi inom kort! Vi värderar er bostad inom 24H

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Louise L

Nyfiken på tjuvkik objekt?

Fyll i dina uppgifter och din fråga nedan och skicka så återkommer vi!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Louise L

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!