Väster Udd / Skepparegatan 9

Skepparegatan 9

41 kvm

1 rum

 

Budgivning

Budgivningen har ej startat. Kontakta mäklaren för att lägga bud.

Utgångspris

1 395 000 kr
 

Visningar

Söndag 21/7 kl 13:00 - 13:30
Anmäl er via mäklarens hemsida!
Visningsanmälan
 

Detaljer

 • Rumsbeskrivning
  Hall
  Genom brand- och ljudklassad lägenhetsdörr tar vi oss in i bostadens entré. Här finns goda förvaringsmöjligheter, både i en praktisk garderob från Ballingslöv och hängande ytterkläder direkt innanför dörren. Här ligger ett klinkergolv och väggarna är vita.
  Badrum
  Från hallen nås det moderna och stilfulla badrummet med egna tvättmöjligheter, golvvärme och spotlights i tak. Duschrummet har vita stora kakelplattor på väggarna och grått klinkergolv. Badrummet är utrustat med duschhörna med vikdörrar i frostat glas, spegelskåp med belysning, handdukstork, handfat och kommod, tvättmaskin (Bosch) och torktumlare (Bosch).
  Kök
  Stilrent kök med bra förvaringsmöjligheter bakom vita luckor som kombineras fint med svart bänkskiva och vitt kakel ovanför. Köket är utrustat med inbyggd ugn (Bosch) & inbyggd micro (Bosch), spishäll (Bosch), fläkt (Casa Salsa), diskmaskin (Bosch) samt kyl/frys (Bosch). Förutom bra förvaringsmöjligheter och utmärkt arbetsyta ryms matplats för 4-6 personer. På golvet vilar ekparkettgolv och väggarna är vita.
  Allrum
  Allrummet avgränsas från matplatsen genom soffan. Här finns dessutom plats för soffbord och mediamöblemang. Från allrummet nås även bostadens avskilda sovdel med plats för den större sängen! Den fina ekparketten fortsätter även in i allrummet, väggarna är vitmålade här också.
 • Byggnad
  Byggnadstyp
  FlerFamiljshus
  Byggnadsår
  2018
  Uppvärmning
  Fjärrvärme
  Ventilation
  FTX, Mekanisk frånluft.
  Energideklarerades
  2020-12-18
  Energideklaration
  Utförd
  Energiklass
  E
 • Förening
  Namn
  Brf Varvskranen
  Allmänt om föreningen
  Bostadrättsföreningens hus färdigställdes år 2018-2019 på fastigheten Havfrun 12 och Hector 8 i Karlskrona. BRF Varvskranen består av 34 bostadsrätter om 1-5 rum och kök. Två hus med vardera fyra plan. 5-årsbesiktning kommer ske 2024 enligt villkoren för ABT06 som innebär 5 års garanti.
  Organisationsform
  Bostadsrätt
  Typ
  Äkta bostadsrättsförening
  Tv och Bredband
  Fastigheten är ansluten till fiber. Data/tele/tv uttag finns i samtliga rum förutom våtutrymmen/WC. Föreningen har tecknat ett gemensamt abonnemang för tv och internet via Telia till en kostnad av 225 kr/mån per lägenhet.
  Parkering
  Garageplatser tillhör bostadsrätten för 30 av 34 lägenheter. Varje garageplats är numrerad med bostadsrättens lägenhetsnummer. Garageplats kan hyras mellan medlemmarna till självkostnadspris.
  Ekonomi
  Föreningen har en god ekonomi och har haft en stark och aktiv styrelse från start. Styrelsen är än så länge ideell och erhåller inget arvode. Sekreterare Bo Lindahl har däremot uppdrag från föreningen att mot arvode agera vicevärd.
  Överlåtelseavgift
  1 208 kr betalas av säljare
  Pantsättningsavgift
  483 kr
  Juridisk person
  Ej angiven
  Marken
  Föreningen äger marken
  Delat ägarskap
  Föreningen tillåter delat ägarskap
  Information om månadsavgift
  Framtida avgiftsändringar (gäller inte tillägg) - är idag inte känt
  Övriga utrymmen/byggnader
  Garage, lägenhetsförråd, cykelrum och barnvagnsutrymme. Här finns också ett välutrustat gym för alla som bor i husen och vill kunna träna när det passar. Har du långväga gäster kan de använda gästlägenheten som också finns i markplan.
 • Lägenhet
  Upplåtelseform
  Bostadsrätt
  Lgh nummer
  9-1003
  Boarea
  41 kvm
  Areakälla
  Enligt lägenhetsförteckning
  Avgift
  2 354 kr/mån I månadsavgiften ingår uppvärmning, individuell mätning av varmvatten. Avgift: 2 354 kr /mån Obligatoriskt till ägg fiber: 225 kr / mån Totalt: 2 579 kr / mån
  Andel i föreningen
  0,00964%
  Andel av årsavgift
  1,39%
  Bostadsrättens indirekta skuldsättning
  495 660 kr
  Total driftskostnad
  214 kr/mån
  El: 214 kr/mån
  Elförbrukning: 2185 kWh
 • Närområde
  Allmänt om området
  Området Västerudd är ett lugnt kvarter på höjden intill varvsmuren. D södra halvan av Karlskronas huvudö Trossö är den del av vårt levande världsarv som består av en aktiv marinbas och ett skeppsvarv. I sydvästra hörnet ligger Väster Udd eller Västerudden som egentligen inte alls är en udde i geografisk bemärkelse. Väster Udd kallas 1681 Bäckanabben på en karta över Karlskrona och började i 1700 talets början få namnet Västerudden och gränsar i norr till Amiralitetsgatan, i öster till Konstapelsgatan, i söder och väster till varvsområdet. Länge var Väster Udd och Björkholmen stadsdelar där de lägsta samhällsklasserna bodde i enkla stugor för en familj. Många arbetade på varvet men här bodde även officerare, hantverkare och sjöfolk. Endast två av 76 husägare hade på den tiden son-namn och bland namnen på Västerudden fanns till exempel Griip, Sundelius, Röding, Liten och Stropp. I sydväst var det bebyggt med varvsarbetarnas stugor ända ner till Lindholmsbron samt på udden i väst. Fram till idag har Trossö förändrats mycket sedan staden Karlskrona grundades och Väster Udd tillhör idag ett av stans mest attraktiva områden och Brf Varvskranen erbjuder några av Karlskronas mest moderna bostäder. Centralt beläget och precis i randen till världsarvet.
  Kommunikation
  Busstrafiken är väl utbyggd med täta avgångar.
  Närservice
  Här finns allt på gångavstånd. Shopping, nöjen, service, skolor och badplatser. Dessutom bara ett stenkast från Fisktorget och skärgårdstrafiken.
 • Dokument
 • Allmänt

  Text brf

 

Fakta

Pris
1 395 000 kr
Adress
Skepparegatan 9
Bostadstyp
Bostadsrätt
Rum
1 rok
Boarea
41 kvm
Våning
1 av 5
Avgift
2 354 kr/mån
Byggår
2018
Utgångspris:
1 395 000 kr
Nyproducerad enrummare för dig med höga krav!
Nyproducerad enrummare från 2018 för dig som ställer höga krav på livsstil och boende! I de nybyggda och alltid lika populära husen på Väster Udd erbjuds nu denna toppmoderna bostad med egna tvättmöjligheter och fullutrustat kök. Förutom en noggrant utformad planlösning, möts du också av en genomtänkt inredning från ledande leverantörer, bland annat med vitvaror från Bosch och kök från Ballingslöv. Bostaden har ett stilrent och öppet kök med stilren, vit maskinell utrustning (bl. a diskmaskin, inbyggd micro och ugn) samt ett rejält och luftigt allrum med sovalkov (120-säng). Stort badrum med tvättmaskin och torktumlare, värmegolv, och spotlights i taket. En lägenhet där ni kan flytta rakt in utan att bekymra er för att renovera! I föreningen finns tillgång till många faciliteter såsom tillgång till gemensam takterass med milsvid utsikt, ett välutrustat gym med bastu. Har du långväga gäster kan de använda gästlägenheten som också finns i markplan. Här finns allt på gångavstånd. Shopping, nöjen, service, skolor och badplatser. Dessutom bara ett stenkast från Fisktorget och skärgårdstrafiken. Busstrafiken är väl utbyggd med täta avgångar. Området ligger skyddat och lugnt, strax intill huvudstråken. Varmt välkommen på visning!

Planritningar

Karta

Visningsanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Intressesanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi! Vi värderar er bostad inom 24H

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Kontakta oss så återkommer vi inom kort! Vi värderar er bostad inom 24H

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Louise L

Nyfiken på tjuvkik objekt?

Fyll i dina uppgifter och din fråga nedan och skicka så återkommer vi!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Louise L

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!