Långö / Arkitektgatan 8

Arkitektgatan 8

54 kvm

2 rum

 

Budgivning

Budgivningen har ej startat. Kontakta mäklaren för att lägga bud.

Utgångspris

1 595 000 kr
 

Visningar

Inga planerade visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

 

Detaljer

 • Rumsbeskrivning
  ENTRÉ
  Välkommen in i denna imponerande lägenhet genom den stora och rymliga entrén. Här möts du av en säkerhetsdörr som ger dig trygghet och integritet. Entrén fungerar som navet i lägenheten, och härifrån har du bekväm tillgång till samtliga rum i bostaden.
  KÖK
  Det smakfulla och nyrenoverade köket är en äkta pärla. Modern design möter praktisk funktionalitet, och utrustningen är av hög kvalitet. Här finner du allt du behöver för att skapa fantastiska måltider, inklusive en diskmaskin, kyl/frys, ugn, spis och fläkt. Köket är dessutom väl belyst med ett fönster som bjuder in det österljus som ger en uppfriskande start på dagen.
  VARDAGSRUM
  Vardagsrummet är ett ljust och rymligt utrymme som rymmer både en bekväm soffa och ett generöst matsalsbord. De stora fönstren åt två väderstreck fyller rummet med naturligt ljus och ger en öppen och inbjudande atmosfär. Dessutom har du direkt utgång till balkongen från vardagsrummet
  SOVRUM
  Sovrummet är rymligt och välplanerat, vilket ger dig gott om plats för både en dubbelsäng och sängbord. Här kan du skapa en avslappnande oas där du kan dra dig tillbaka och koppla av efter en lång dag.
  DUSCH/WC
  Duschrummet är stilrent helkaklat och har genomgått en modern renovering i samband med stambytet. Här hittar du alla bekvämligheter du behöver för din dagliga hygien. Det är en fräsch och välkomnande plats att starta eller avsluta din dag på rätt sätt.
  KLÄDKAMMARE
  Till sist har vi lägenhetens stora klädkammare som enkelt skapar yta för att organisera.
 • Byggnad
  Byggnadstyp
  Flerfamiljshus
  Byggnadsår
  1954
  Energideklarerades
  2022-02-11
  Energideklaration
  Utförd
  Energiklass
  E
  Energiprestanda
  150 kWh/m² och år
 • Förening
  Namn
  Riksbyggen BRF Lärkträdet
  Allmänt om föreningen
  Bostadsrättsföreningen Lärkträdet registrerades år 1953. Föreningen äger fastigheten Lärkträdet 2. På fastigheterna finns 6 byggnader med totalt 229 lägenheter. Cykelförråd finns, övernattningslägenhet. Förråd: Varje bostadsrätt har tillgång till ett förråd och en så kallad matkällare i källarplanet i respektive huskropp. Undantaget ettor, med kokvrå, som endast har ett förråd. Ett fåtal extra förrådsutrymmen, som inte ingår i bostadsrätten, finns att hyra. Vid intresse, kontakta vicevärden för placering i kölista. Tvättstuga: Bostadsrättsföreningen har totalt 7 stycken tvättstugor, ett i varje höghus och fyra i låghusdelen. Tvättstugorna består av två 2 stycken tvättmaskiner i varje utrymme, bortsett från tvättstugan Arkitektgatan 2 A-B, som har en 1 tvättmaskin. Torktumlare finns i varje tvättstuga. Torkrum och mangelrum, med tillhörande strykjärn, finns i tvättstugornas närområde. Tvättkolven skall vara märkt med lägenhetsnummer. Ekonomisk förvaltning: Riksbyggen Som medlem i Brf Lärkträdet äger du rätt att hyra föreningens gästlägenhet som finns i markplanet på Arkitektgatan 4 A. Lägenheten består av ett rum och kök, toalett och duschutrymme. Sovplatserna är fyra och består av en bäddsoffa och en våningssäng. Täcken, filtar och kuddar ingår liksom porslin och köksredskap. Föreningen har även en hobbylokal som kan nyttas kostnadsfritt, belägen i källarplanet mellan Arkitektgatan 4 D och 4 E. Det går även att hyra en festlokal i grannföreningen Brf Aspen på Byggmästaregatan 1. Miljöstationen finns i norra änden av Arkitektgatan (inledningen av gatan) och delas med Brf Aspen. Dörren till miljöstationen låses upp med en så kallad tagg, som medföljer vid försäljning/köp av bostadsrätt.
  Organisationsform
  Bostadsrätt
  Typ
  Äkta bostadsrättsförening
  Tv och Bredband
  Bredband: Samtliga lägenheter har förutom anslutning via telefonjack och Com Hems uttag möjlighet att ansluta till internet via höghastighetsfiber. Via Karlskronaporten kan man välja mellan ett flertal leverantörer av olika tjänster. Kabel-TV: Com Hem
  Parkering
  Här finns 12 garageplatser och 109 parkeringsplatser, alla avgiftsbelagda inom Brf. separat kö tillämpas. Av dessa är 9 stycken p-platser med elstolpar avsedda för bilens motorvärmare. En motorcykelparkering med plats för tre-fyra motordrivna tvåhjulingar finns också inom Brf.
  Renoveringar
  2003- Stambyte 2007- Säkerhetsdörrar 2010- Fjärrvärme 2012-2017 Balkongrenoveringar 2016- Stuprör 2017- Fönsterbleck 2016-2017 Termostater 2018- Fönsterbyte, låghusen 2019- Hissar 2019- Målning av trapphus 2019- Asfaltering 2020- Fönsterbyte
  Ekonomi
  Föreningen höjde årsavgiften med 2% år 2019 och 2% år 2020. Avgiften höjs med 1,5% fr o m september 2023.
  Överlåtelseavgift
  1 190 kr betalas av säljare
  Pantsättningsavgift
  479 kr
  Juridisk person
  Nej
  Marken
  Föreningen äger marken
  Delat ägarskap
  Föreningen tillåter delat ägarskap
  Information om månadsavgift
  I månadsavgiften ingår: • Värme och vatten • Sophantering • Kabel-TV från Com Hem • Bredband I månadsavgiften ingår inte: • Avgift för parkering, garage och extra förrådsutrymmen • Hushållsel
  Övriga utrymmen/byggnader
  Flera trevliga gemensamhetsutrymmen, såsom sällskapslokal, gästlägenhet (ligger i 4A), hobbyrum (ligger i 4D-E). Festlokal finns också att hyra!
 • Lägenhet
  Upplåtelseform
  Bostadsrätt
  Lgh nummer
  21103001-0104
  Boarea
  54 kvm
  Areakälla
  föreningens information
  Avgift
  3 513 kr/mån I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och bredband. Månadsavgiften är uppdelad enligt följande: Avgift: 3.234 kr / mån Obligatoriskt tillägg: 145 kr / mån
  Andel i föreningen
  0,46321%
  Andel av årsavgift
  0,46321%
  Bostadsrättens indirekta skuldsättning
  49 639 kr
  Total driftskostnad
  450 kr/mån
  El: 350 kr/mån
  Elförbrukning: 0 kWh
  Försäkring: 100 kr/mån
  Beräknat antal pers
  1
 • Dokument
 • Allmänt

  Text brf

 

Fakta

Pris
1 595 000 kr
Adress
Arkitektgatan 8
Bostadstyp
Bostadsrätt
Rum
2 rok
Boarea
54 kvm
Våning
4 av 8
Hiss
Ja
Avgift
3 513 kr/mån
Byggår
1954
Utgångspris:
1 595 000 kr
Modern och stilsäker tvåa!
Modernt och stilsäker tvårumslägenhet med fantastisk utsikt från balkong i öster. Lägenheten erbjuder en fantastisk planlösning där hallen välkomnar oss och därefter leder oss vidare till lägenhetens samtliga rum. Köket är perfekt proportionerat, vilket ger oss gott om utrymme för att njuta av måltider och umgänge. Här finns plats för generöst matbord och utsikten är rogivande. Vardagsrummet är ett ljust och luftigt rum som sträcker sig längs gaveln. Stora fönster åt två väderstreck släpper in rikligt med naturligt ljus. Lägenheten erbjuder även stort sovrum, helkaklad dusch/WC samt en stor klädkammare. Genomgående lägenhet som totalrenoverats, infällda spottar, parkettgolv och snyggt vitmålade väggar. Lägenheten ligger lugnt inbäddad i grönska på långö där det med en kort promenad nås båda badstrand och härliga promenadstråk. Till sist är det värt att nämna att föreningen har stabil ekonomi. Tveka inte att kontakta oss för mer information och för att boka en visning.

Planritningar

Karta

Intressesanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi! Vi värderar er bostad inom 24H

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Kontakta oss så återkommer vi inom kort! Vi värderar er bostad inom 24H

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Louise L

Nyfiken på tjuvkik objekt?

Fyll i dina uppgifter och din fråga nedan och skicka så återkommer vi!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Louise L

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!