Trossö / Västra Prinsgatan 14B

Västra Prinsgatan 14B

51 kvm

2 rum

 

Budgivning

Budgivningen har ej startat. Kontakta mäklaren för att lägga bud.

Utgångspris

2 495 000 kr
 

Visningar

Inga planerade visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

 

Detaljer

 • Rumsbeskrivning
  Lägenheten totalrenoverades under sommaren-hösten 2022. Uteplatsen byggdes under våren 2023. Lägenheten värms upp genom en luft/luftvärmepump. Varje lägenhet i föreningen har andelar i en vindkraftpark via Gislaved Energi.
  Hall
  Genom ytterdörren välkomnas man in till en trevlig hallmiljö med grått klinkergolv som sedan bryts av mot det moderna brädgolvet som följer resten av lägenheten. Här finns avhängningsmöjligheter direkt till vänster när du kommer innanför dörren.
  Duschrum
  Helkaklat duschrum med grått klinkergolv och stora vita kakelplattor på väggarna. Badrummet är utrustat med härlig golvvärme, WC, duschhörna med vikdörrar i glas, spegelskåp med belysning, handdukstork, handfat och kommod. (10 års garanti från färdigställande)
  Vardagsrum
  Vidare öppnar lägenheten upp med ett stort och luftigt vardagsrum. Fint ljusinsläpp tack vare den helglasade altandörren i söderläge. I vardagsrummet finns plats att möblera med både soffa och mot sovrummet finns plats för matbord.
  Kök
  Stilsäkert kök från HTH med bra förvaringsmöjligheter bakom gråa fronter som kombineras fint med bänkskivan kompositsten och vitt kakel ovanför. Köket är utrustat med ugn, spishäll, fläkt, diskmaskin, inbyggd micro, kombinerad kyl och frys samt kombinerad tvättmaskin integrerat i köket.
  Sovrum
  Sovrum i behagligt norrläge som bjuder in med en vägg av skjutdörrsgarderober med speglar. Utöver gott om förvaringsutrymme erbjuder det tillräckligt med plats för en rymlig dubbelsäng och mer.
  Altanen
  Med imponerande 27 (cirka) kvadratmeter fördelade på två sektioner erbjuder denna altan en mångsidig användning. Den del som löper längs fasaden ger plats för ett cafébord intill köksfönstret. Den bredare delen mot söder rymmer en loungesoffa eller matgrupp om så önskas. Längst bort är altanen förstärkt för att bära upp en jacuzzi om så önskas. Här finns även möjlighet att tömma och fylla upp spabadet tack vare att det finns avlopp och vattenutkast med vattenslag.
 • Byggnad
  Byggnadstyp
  Flerbostadshus
  Byggnadsår
  1906
  Fönster
  3-glas
  Uppvärmning
  Luft/luftvärmepump
  Ventilation
  Självdrag
  Energideklarerades
  2021-08-24
  Energideklaration
  Utförd
  Energiklass
  F
  Energiprestanda
  82 kWh/m² och år
 • Förening
  Namn
  BRF Prinsen i Karlskrona
  Allmänt om föreningen
  Bostadsrättsföreningen Prinsen Karlskrona registrerades hos Bolagsverket 2021-04-08. Föreningen består av 21 stycken lägenheter bestående av två byggnader med adresserna Västra Prinsgatan 14A och Västra Prinsgatan 14B. Båda byggnaderna har under de senare åren genomgått omfattande renoveringar.
  Organisationsform
  Bostadsrätt
  Typ
  Äkta bostadsrättsförening
  Överlåtelseavgift
  1 433 kr betalas av köpare
  Pantsättningsavgift
  573 kr
  Juridisk person
  Ej angiven
  Marken ägs av
  Ej angivet
  Delat ägarskap
  Ej angivet
 • Lägenhet
  Upplåtelseform
  Bostadsrätt
  Lgh nummer
  1003-B
  Boarea
  51 kvm
  Areakälla
  Enligt lägenhetsförteckning. Uppgift om area kan av olika skäl vara felaktig.
  Kommentar areakälla
  Den som anser att den exakta arean är av betydelse, bör mäta upp bostaden före köpet.
  Avgift
  2 971 kr/mån I månadsavgiften ingår vatten och kabel-TV. Utöver månadsavgiften tillkommer husshållsström, uppvärmning och en hemförsäkring. Lägenheten värms upp genom en luft/luftvärmepump, golvvärme (el ) i duschrum samt handdukstork (el).
  Andel i föreningen
  4,5905%
  Bostadsrättens indirekta skuldsättning
  644 585 kr
  Total driftskostnad
  773 kr/mån
  El: 773 kr/mån
  Elförbrukning: 4937 kWh
  Beräknat antal pers
  3
  Kommentar
  Observera att driftkostnaderna kan variera beroende på förbrukning och antal personer i hushållet.
  Övrigt
  Till lägenheten hör ett källarförråd, här finns även gott om förvaringsmöjligheter under den stora altanen. Här kan du exempelvis ställa dina utemöbler när de inte används.
 • Dokument
 • Allmänt

  Text brf

 

Fakta

Pris
2 495 000 kr
Adress
Västra Prinsgatan 14B
Bostadstyp
Bostadsrätt
Rum
2 rok
Boarea
51 kvm
Våning
1 av 4
Avgift
2 971 kr/mån
Byggår
1906
Utgångspris:
2 495 000 kr
Exklusiv tvåa i sekelskiftesfastighet! Denna moderna tvåa strålar av perfektion, den lockar bland annat med en underbar altan som bjuder på solsken under stor del av dagen. Belägen på föreningens lugna innegård där du kan njuta av lugnet samtidigt som du befinner dig mitt i stadens puls, en kombination av det bästa av två världar. Denna unika bostad utmärker sig med ett stort vardagsrum som badar i naturligt ljus och skapar en nästintill sömlös övergång till den tillhörande altanen tack vare den helglasade altandörren. Detta förlänger rummets upplevelse av rymd, även när dörren är stängd. Köket har genomgått en stilfull renovering där en vacker bänkskiva i kompositsten möter en vit kaklad vägg och fronter i en vacker mörkgrå nyans. Kökets fönster öppnar upp mot den del av altanen som löper längsmed fasaden, vilket inte bara skänker ljus åt köksdelen utan också fungerar som en praktisk serveringslucka till dina gäster. Sovrummet däremot ligger mot den lite svalare norrsidan och imponerar med massor med förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderober med spegel, vilket skapar extra rymd och en inbjudande hotellkänsla. Intill hallen finner du det väl tilltagna och elegant kaklade duschrummet. Altanen utgör utan tvekan höjdpunkten i denna bostad. Med sina imponerande 27 kvadratmeter erbjuder den en plats där du kan välkomna våren och njuta av sommaren till fullo, oavsett om du föredrar solens varma strålar eller en svalkande skugga. Här finns gott om plats för utomhusmiddagar och avkoppling vid spabadet, dessutom är altanen speciellt förstärkt för att kunna bära upp en jacuzzi. Kontakta mäklaren för privat visning!

Planritningar

Karta

Intressesanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi! Vi värderar er bostad inom 24H

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Kontakta oss så återkommer vi inom kort! Vi värderar er bostad inom 24H

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Louise L

Nyfiken på tjuvkik objekt?

Fyll i dina uppgifter och din fråga nedan och skicka så återkommer vi!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Louise L

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!